Drept de autor intro

Reguli si termeni de folosire al siteului - actualizat 05/06/2017

Pentru ca oricine să se poată simți în largul său este necesară impunerea si respectarea unor reguli. Acestea sunt enumerate în ceea ce urmează. Echipa Speologie.org isi rezerva dreptul de a actualiza regulile periodic.

  • Fiecare utilizator este răspunzător pentru conținutul materialui publicat de el (comentariu, blog, atasamente, fotografii orice material digital afisat pe site sau mentinut in baza de date - incluzand mesajele private trimise intre utilizatori)
  • Este interzisă distribuirea de mesaje cu conținut nerecomandat minorilor, neconstituțional, imoral, pornografic, rasist sau violent.
  • Este interzis să se ofere oportunități comerciale pentru favoruri sexuale de orice fel.
  • Este interzis utilizarea comercială (inclusiv în scopuri publicitare).
  • Este interzisa publicarea informatiilor care ar putea produce daune morale, materiale sau accidete.
  • Este interzisa folosirea informatiilor de pe site in scopuri daunatoare mediului subteran.
  • Nerespectarea regulior de folosire va rezulta in blocarea definitiva a utilizatorului fara dreptul de a se re-inregistra.!

Dreptul de autor

Speologie.org respecta dreptul de autor. Noi nu vrem sa creem conflicte de nici un fel intre speologi sau cluburi. Materialele prezentate pe acest site au fost colectate din diverse surse si din o multime de carti. (majoritatea din biblioteca proprie a utilizatorilor),  multe informatii au fost publicate de catre membrii comunitatii (utilizatorii) si nu putem verifica de fiecare data sursa de unde provin. Incurajam ca utilizatorii sa adauge sursa informatiilor de fiecare data.

Dacă navigând pe acest site consideri ca am violat drepturile de autor prin publicarea unor materiale ale caror autor esti sau ti-ai rezervat drepturile de autor asupra rol, si nu doresti publicarea lor pe acest site te rog sa completezi formularul de mai jos, si noi vom sterge sau modifica materialul respectiv. Este foarte important sa precizati o metoda de contact (Email, Telefon, alternativa), in caz contrar cererea va fi respinsa.

Va multumim pentru intelegere.

Raportare violare drepturi de autor

4/3107