Cum poti sa contribui?

4/3107

In primul rand trebuie sa ai profilul utilizatorului cat mai complet. Odata ce ai trecut de pasul acesta, in maxim 48 de ore utilizatorul tau va fi actualizat cu dreptul de a actualiza orice pestera de pe portal.

  1. Numele utilizatorului trebuie sa fie acelasi cu numele tau. Utilizatori de genul "yolo1972fun", "lukcy", "DemonVirtual" , nu vor primi niciodata dreptul de a actualiza pesteri. Numele de utlizator poate fi actualizat foarte usor editand profilul utilizatorului. 
  2. Profilul tau trebuie sa aiba o poza - pe cat posibil sa semene cu utilizatorul (preferabil o poza in care sa porti o casca speo :-) ). Poze gen "fundal windows", "lalele", "broaste testoase" nu vor fi acceptate, iar utilizatorul va fi blocat.
  3. Completeaza campul de apartenta la un club - daca poti - nu strica niciodata sa faci parte dintr-un club - daca nu, nu-i nici o problema.
  4. Inceaca sa-ti actualizezi campul cu biografie cu cat mai multe detalii - pe unde ai pesterit, cand ai inceput speologia, ce alte activitati conexe faci etc.

Actualizeaza lista pesterilor vizitate, apasand butonul "Vizitata" in dreapta sus la orice pestera - trebuie sa fii inregistrat pentru a avea acces la acest buton. Lucram la migrarea pesterilor setate ca vizitate pe portalul vechi - dar nu strica sa actualizezi daca poti.

Creeaza bloguri/articole utile.

Adauga comentarii la pesteri sau blog-uri.